6 Aralık 2012 Perşembe

KANATLI DOSTLARIMIZ VE ŞIK KAFESLERİ

Bu gün  gri bir güne  uyandık Kocaeli de. Bu kasvetten kurtulabilmek  içinde , doğaya  ve doğada ki dostlarımıza  sığınmak  iyi bir fikir  diye  düşündüm.  Size  kuş kafesleri  ile  kuş  resimleri  yayınlamak  istedim. Aslında  hayvanların  doğal  ortamlarında  yaşaması  taraftarıyım ancak  bazı  hayvanlarda  yapıları itibarıyla  evciller  ve  kendilerini  sahiplenecek  onlara  layığıyla  bakabilecek  dostlara  ihtiyaçları var. İşte  bu nedenle sizlere  evimizde  misafir edeceğimiz  kanatlı  dostlarımız  için  şık  kafes  ve  yuva  alternatifleri  sunmak  istedim. Bu  güzel  dostlarımız  her şeyin en güzeline layıktır öyle değil mi ? Sağlıkla  kalın...
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 


 


 
 

 


 

 

 
 
 


 

 

 
 

 


 
 

 
 

 


6 yorum:

  1. baştaki beyaz kafesler çok hoş.kuş alıp kafesin içine koyasım geldi:)

    YanıtlaSil
  2. CANIM BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM.SANA GELEN KUŞ ŞANSLI OLUR GÜL GİBİ BAKARSIN SEN ONA. DAHA ÖNCEKİ TECRÜBELERLE SABİTTİR BU BİLGİ DEĞİL Mİ? ÖPTÜM SENİ:))

    YanıtlaSil
  3. Ayyy elticim yine içimi açtın, ne güzel bir post olmuş.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bunlar kafesten çok pastaya benziyor,içindeki kuşuyla severim.Sevgiler.

      Sil
    2. SAĞOL CANIM ELTİM. KAÇ GÜNDÜR YOKTUN TADI TUZU EKSİK OLUYOR BURALARIN BUKADAR AYRI KALMA:))

      Sil
    3. MERHABALAR NİLGÜN HANIMCIM KESİNLİKLE O ŞIK KAFESLER BİRBİRİNDEN GÜZEL KUŞLARLA DAHA ŞIKLAR AMA BU SORUMLULUĞU ALAMAYAN KAFES SEVERLER İÇİN ALTERNATİF SUNUMLAR OLDU BUNLARDA :))) SAĞLIK VE SEVGİYLE KALIN.

      Sil