10 Şubat 2013 Pazar

YİĞİT'İMİN DOĞUM GÜNÜ

Merhabalaaaar  geçen hafta oldukça yoğun geçti benim için  miniciğimin doğum günü vardı çünkü.Çocukların hepsi evde olunca hem onlarla ilgilenip hem de hazırlıklarla uğraşmak bayağ  vakit aldı ama olsun kuzum için herşeye değer. Hep derlerdi  evin en küçüğü bir türlü büyümez diye çok doğruymuş Yiğit'te benim en küçük oğlum ve benim için hala bebiş:))) Gerçi o asla kabul etmiyor ama benim gönlümde öyle.
     Yiğit bey 8 Şubat'ta 6 yaşını doldurdu.Biz de onun  okula başladıktan sonra ki ilk doğum gününü sınıf arkadaşlarıyla kutlayalım istedik. Çok keyifli bir doğum günü oldu herşey çok güzel geçti.Çocuklar bol bol eğlendiler. Tatil nedeniyle birbirlerini de özlemişler iyi geldi onlara da bu kutlama.
     Rabbim cümlemizin evladına sağlıklı  hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.
  YİĞİT'İMİZE;
  Canım  yavrum  hayat  sana daima gülen yüzünü göstersin hep adil olsun  o güzel gözlerin hep mutlu ve hep sevgi dolu baksın.Sevdiklerinle birlikte gönlünce yaşayacağın  hayırlı , sağlıklı  uzuuuun bir ömrün olsun.
                                                                                                 Seni çok çok çok çok çok seviyoruz.
                                                                                                          ANNEN  VE BABAN


             Yiğit'in isteği üzerine şirinler köyü olarak hazırladım pastayı. Pek içime sinmedi ama ne yapalım. İnsan ne kadar özenirse o kadar aksiliklerle karşılaşıyor.



         Yiğit'in arkadaşları için kurabiyeler  hazırladım. Ayrıca renkli akide şekerleri,pamuk şeker ve şirinler figürlü jelibonlar aldık:))




                                                                                                                         

31 yorum:

  1. merhabalar,profilinizi okuyunca sizi nekadar takdir ettim,bu zamanda 4 çocuk annesi olmak herkese nasip olmuyor,ve bu arada blog açmak takdire şayan :)
    blogunuzu gezdim ve hoşuma gitti,banada beklerim,takipçim olursanız mutluolurum bol bol görüşmek dileğiyle sevgiler :)
    http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. merhabalar,profilinizi okuyunca çok takdir ettim sizi bu zamanda 4 çocuk annesi olmak herkese nasip olmaz,ve bu aradas üzerine birde blog açmak takdire şayan :)
    banada beklerim,takipçim olursanız mutlu olurum bol bol görüşelim inşallah sevgiler :)
    http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar hoşgeldiniz bloğuma ziyaretinize ve güzel sözlerinize pek memnun oldum.Ben de hemen iadeyi ziyaretinize geleceğim:))sevgiler...

      Sil
  3. harika olmuş yaa bayıldımmm pasta ve kurabiyeler müthiş görünüyor :) Yiğite nice sağlıklı ve mutlu seneler diliyorum :) ellerine emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Boşnak kızı beğenmene sevindim.Yiğit adına teşekkürler:))sevgiler...

      Sil
  4. Harikaaaaaaa.Yine muhteşem bir pasta:)))) Bu arada sigara börekleri, dolmalar gözümden kaçmadı :))))Ellerinize sağlık. Mutlu yıllar Yiğit :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleeeeer cerencim.Eh yaptık işte birşeyler:))Yiğit'te teşekkür ediyor ceren ablası:))sevgiler...

      Sil
  5. He he :))
    Aslan burcu ve kova burcu. İyi anlaşırlar ve ortalıkta fikirler uçuşur.
    Güzel fikirlerin uçuştuğu keyifli bir gün olmuş besbelli. Herşey cidded çok güzel görünüyor; ellerinize sağlık.

    Aslında orada olmak varmış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Nurdan hanım oğluşum da çok yaratıcı ve onunla elektriğimiz müthiş tutuyor:))))Keşke bizimle olabilseydiniz.Kim bilir belki birgün...
      sağlıkla kalın.

      Sil
  6. Adaşım bu ne güzel bir doğum günü partisi, Yiğit ne şanslı senin gibi düşünceli kendini evlatlarına adamış bir anneye sahip! Kendine de haksızlık etme kızarım pasta harika olmuş canım, sevgiyle yapıldım diye bağırıyor zaten, ellerine, kollarına, yüreğine sağlık adaşım:)
    Yiğit'e de nice senelere diyorum, sağlıklı, mutlu , uzun bir ömür diliyorum ve ikinizide öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıııım bak yine benim moralimi nasıl da yükseltiyorsun.Seni anneme anlatıyorum o da merak ediyor:)))Artık İzmir'e gelince bi kapım daha var kıskanmak yok diyorum:))Yiğit'te sana teşekkür ediyor Sibel teyzesi biz de seni kocamaaan öpüyoruz.

      Sil
    2. Canım mutlaka beklerim, çok isterim tanışmayı! Bu arada sende öp oğluşunu benim için canım:))

      Sil
    3. İnşallah adaşım kısmet bellimi olur:))öperim.

      Sil
  7. Pasta muhteşem olmuş neden içinize sinmedi anlamadım,ellerinize emeğinize sağlık.Yiğit'e sağlıklı uzun ömürler dilerim.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Mehtap hanımcım kaplamasında sıkıntı var o nedenle içime sinmedi çok net olmadı.Yoksa itiraf etmeliyim lezzeti güzeldi.Yiğit için ilettiğiniz güzel dileklere teşekkürler:))sevgiler...

      Sil
  8. Yiğitciğe ömür boyu mutluluk, sağlık ve başarılar diliyorum. Yeni yaşı kutlu olsun:) Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolun İlknur hanımcım Rabbim cümlemizin evladına hayırlı ömür nasip etsin inşallah.Sevgiler...

      Sil
  9. Yiğit in doğum günüsü kutlu olsun...
    nice mutlu senelere inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler şirinem.Amin hep birlikte mutlu senelere inşallah:))sevgiler...

      Sil
  10. yakışıklımın her yeni günü ve yaşı bir öncekinden daha güzel ve başarı dolu olur İnşAllah...Nice yıllaraaaaaa.Pasta efsane olmuş ellerine sağlık elticim.Öptüm ikinizi deeeeeeee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin eltim cümlemizin evladına hayırlı yazılar yazsın Rabbim.Pastaya gelince teşekkürler eltim:))bizde seni öpüyoruuuuuz.

      Sil
  11. nice uzun, güzel yıllar diliyorum Yiğit'e.. Ne güzel bir pasta.. Belki uslu durursanız, şirinleri bile görebilirsiniz;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Yeşim'cim güzel dileklerine eveeet uslu duranlar şirinleri gördüler:)))sevgiler...

      Sil
  12. Bir ömür boyu sağlık,mutluluk ,huzur peşini bırakmasın Yiğit'in.iyi ki doğdu,öpüyorum onu...pastaya ne diyeceğimi bilemiyorum,harika görünüyor,birkaç gün buralarda değildin abla sebebi belli oldu:)öpüyorum...sırada ne yapacağını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım amin diyorum güzel dileklerine evet Yiğit beyin hazırlıkları sömestre tatili derken sesim soluğum çıkmadı:)))Bakalıııım sırada ne var ben de bilmiyorum ama çıkar birşeyler:)))Biz de seni ve poyrazı çoook öpüyoruz.

      Sil
  13. bence kendine haksızlık etme pasta gayet başarılı olmuş,ellerine sağlık.Küçük bey'e musmutlu yıllar diliyorum,bahtı güzel olsun inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler arkadaşım pastayı beğenmene sevindim:))Küçük beyde güzel dileklerin için teşekkür eder.

      Sil
  14. Şimdi doğum gününüze yetişebildim,kusuruma bakmayın.Benim de misafirlerim var,ilgilenmek,gezdirmek derken blogu istemeden askıya aldım.YİĞİT Beyin doğum gününü kutlar,başarı ve mutluluklar dilerim.Arkadaşlarını da tek tek öperim,çok tatlılar.Bu arada Pasta harika olmuş,güzel bir parti vermişsiniz.Ellerinize sağlık.Sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Nilgün Hanımcım maalesef dünya telaşesi hiiiç bitmiyor.Allah bitirmesin.Yiğit de güzel dileklerinize teşekkür eder ve ellerinizden öper Nilgün teyzesi:))Sevgiler...

      Sil
  15. Pembe makaram bayıldım bayıldım, hem dört çocuk annesi olmak, hem de bu kadar harika şeyleri yapmaya vakit bulmak. Süperwoman diye buna denir :) yiğit e de sağlıklı ,mutlu ,uzun ömürler dilerim sizlerle birlikte . Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaaaaan ben bu coşkuyla epey bir giderim:)))))Arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın öyle sağolasın o senin gibi güzel bakan gözlerin güzel sözleri var ya insana yaşama sevinci ve azim veriyor.teşekkürler svegiler...

      Sil