26 Kasım 2012 Pazartesi

NOSTALJİK TELEFONLAR

 
    Hiç tartışmasız günümüzün olmazsa olmazlarından biri de telefondur. Özellikle de cep telefonu bazen düşünüyorum da cep telefonlarından önce hayatımız nasıldı , işlerimizi nasıl hallediyorduk diye vallahi hatırladıklarım hiç de çekilesi şeyler değil ya sizin ? Dışarıdayken birini aramanız gerekse bir ankesörlü telefon bulacaksınız bunu kullanabilmeniz için jeton yada kartınız olacak tüm bunların yanında aradığınız kişi de o sabit telefonun başında olacak.... Bunlar böyle sıralanır gider. İşte tüm bunları düşününce  bu cep  telefonlarını bulanlardan Allah razı olsun diyorum.  Cep telefonlarının tüm cazibesine karşın ayakta durmaya çalışan sabit telefon sektörü , günümüz teknolojisini  kullanarak  nostaljik  telefonlar üretmişler ve gerçekten de çok şık ürünler ortaya çıkmış.
 
 
 
 
 












 

9 yorum:

  1. Ayy bunlar tam benlik bayıldım.Ellerine sağlık canım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En çok hangisini beğendiysen söyle. Senindir eltim :)))

      Sil
    2. ayyyyyy ne güzel 2. benim olsun ozaman.Öptüm elticim:))

      Sil
  2. Hoşgeldiniz,
    Selamlar
    güzel paylaşımlar,güzel dostluklar diliyorum,sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizde hoşgeldiniz siteme beni çok mutlu ettiniz. Güzel ziyaretlerinizi ve yüreklendirici yorumlarınızı her zaman beklerim. Sevgiler...

      Sil
  3. merhabaaaa.....bende geldımm:)) ılknurcumun eltısı ..hoşgeldın blogcuların dunyasına:)))ınsallah cok keyıflı mutlu mesut gunlar zamanlar yasarsın bızımlede:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. Güzel ve samimi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Güzel paylaşımlarda buluşmak üzere :)))

      Sil
  4. Canım hoşgeldin aramıza, çok seviceksin burasını İnan buradaki dostluklar hiç bir yerde yok:))Güzel paylaşımlar diliyorum!Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ne güzel , ne sıcak bir karşılama teşekkür ederim desteğinize:)))

      Sil